Over Krachtcoach

Patronen doorbreken doe je samen

Succes is gegarandeerd

We passen alles dagelijks toe op onszelf en elkaar en zonder deze principes falen wij net zo hard als jij! 

 

Bij Krachtcoach zien we succes niet als iets wat in geld (of geluk) valt uit te drukken. Succes is trots kunnen zijn op wie je bent en wat je hebt bereikt. Op de positieve invloed die jij uitoefent op je omgeving. Dan is succes opeens géén vies woord meer, maar iets om te kunnen vieren. Want niet alleen jij, maar jouw hele omgeving plukt daarvan de vruchten. Maar waar begint dat?

Succes wordt geboren waar mensen élke. ochtend. opnieuw. de keuze maken om het beste van hun dag te maken. Excellentie moet de norm worden. ‘Goed genoeg’ wordt uit het woordenboek geschrapt. Succes begint dus met een keuze. Met een besluit. Krachtcoach helpt daarbij. Mensen die de wereld veranderen zijn niet besluiteloos. En daarom staat ook een krachtcoach elke. ochtend. opnieuw. stand-by om je uit te dagen je dag tot een succes te maken.

De vraag waar het écht om draait is deze: Ben jij een thermometer of een thermostaat?  Of, anders geformuleerd: bepaal jij de cultuur of word je er alleen maar door beïnvloed? Een leider gaat voorop in het creëren van de gewenste cultuur. Hij is de ‘afdruk’ van de cultuur die hij wil zien. Inderdaad: meelopers kunnen hun koffers wel pakken.

Onze waardes en wat we geloven 

Jij bent waardevol maar benut nog niet je volle potentie

Wij geloven dat ieder mens waardevol is gemaakt en talenten heeft die gepaard gaan met de nodige valkuilen. Je hebt geen ogen in je achterhoofd en registreert niet alles, maar samen zien we meer en ontdekken we waar je aan moet werken om te komen waar jij wilt zijn! 

Je moet niet alleen hard werken, maar vooral verstandig werken

Soms kun je nog zo hard je best doen, maar is het zwoegen tevergeefs. Je moet weten waar je op moet inzetten en met wie. Werk verstandig en voorkom dat je jezelf op een negatieve manier tegenkomt. 

Succes is een bewust keuze, sluit toeval uit!

Sommige mensen vinden het extreem, maar we noteren alles. Alles wat jij nog wilt ondernemen in je organisatie, bedrijf of in je privéleven. En dat werken we af. Er gaat niet buiten ons gezichtsveld. We gaan net zo lang door tot het lijstje afgewerkt is.

De Krachtcoach aanpak

Een niveau omhoog (of twee)

Het kán dus beter. En dat heb je zelf in de hand. Maar elke grote doorbraak gaat gepaard met offers. Veel van de gewenste veranderingen beginnen met het op peil brengen van je interne waardesysteem. Twee vragen staan daarbij centraal: Waarvoor kom jij elke ochtend je bed uit? (Of: Wat drijft je? Wat is je visie?) En, twee: Wat doe je concreet om die doelen te realiseren? Succes moet meetbaar worden gemaakt.

Wie anderen naar een hoger niveau wil leiden, moet zelf op een hoger niveau leven. Iedereen heeft leefpatronen ontwikkeld die voortkomen uit gedachtepatronen. Stel. Je gelooft diep van binnen dat van hard werken nog nooit iemand is doodgegaan. Op de een of andere manier zit je al lange tijd op het randje van oververmoeidheid. Toch knaagt het. Je productiviteit neemt duidelijk af. Je functioneert niet op de top van je kunnen. 

Goed om te weten is: 

Programma

  • Je werkt op basis van je persoonlijk ontwikkeling plan
  • Je elke dag je daily invult en dagelijkse evalueert met je coach
  • We kijken elke dag naar de deadlines en werkpunten binnen je organisatie(s)
  • We werken toe naar time-tables waarmee je een gestructureerd leven krijgt 

TIPS VOOR NU! 

  • Vul elke dag je planner in! 
  • Vul elke dag je logboek in! 
  • Elke maandag en vrijdag voer je werkoverleg met deadlines! 

Neem contact met ons op!