Roy van Egten

Eigenaar | Oprichter | CEO | Digital Monks

Wij als bedrijf hebben een hele fijne ervaring gehad met Anton, waarvoor complimenten naar jou Anton! je voelde aan wat er nodig was bij bepaalde mensen, en doordat je hier goed op inspeelde liet iedereen het achterste van zijn tong zien. Anton heeft goed in kaart gebracht wat de kwaliteit nou precies van welke medewerker en hierdoor weet ik als eigenaar goed om te gaan met mijn mensen. Hoe benader je nou iemand die zelf een totaal ander persoon is qua houding, gedrag etc.? Hier weet ik n.a.v. onze samenwerking beter mee om te gaan. Ik en wij als bedrijf zouden Anton daarom ook zeker aanraden.

Sven Wieten

Student Internationale Business

Anton kwam bij onze klas op school om ons een masterclass te geven over Sales/inkoop technieken. Vanuit de klas enorm positieve reacties te horen gekregen over deze class. Persoonlijk heb ik dit ook zeer goed ervaren. We hebben veel opgestoken en geleerd over dit onderwerp. Anton is een makkelijke prater en weet hoe de zaken in elkaar steken. Ik ben zeer enthousiast over zijn dienst. Ik raad KrachtCoach zeker aan voor bedrijven en/of scholen om Masterclasses aan te bieden.

Thomas Bakker

Eigenaar – Clickedbythomas.nl

Anton heeft mij laten zien wat er voor nodig is om een business te starten. Denk hierbij aan mindset, praktische zaken en zelf ontwikkeling. Hij ziet creatieve oplossingen en weet je advies te geven waar nodig. Fijn dat er iemand is die zijn kennis zo wilt delen!

Bart van Hoek

Communicatie & PR – Near East Ministry

Ik heb Anton ervaren als een kundige coach die zich goed kan verplaatsen in een ander. Ik merkte in ons coaching traject dat hij erg enthousiast is over zijn tools en methode. Dit werkte op mij erg aanstekelijk. Hij nam echt de tijd voor me. Anton is open en toegankelijk en is altijd beschikbaar voor vragen wanneer nodig. Als je iemand zoekt die je verder kan helpen in een zoektocht naar jezelf en waar je krachten en valkuilen liggen dan kan ik je Anton van harte aanbevelen.

Spencer Marren

Founder – Heart and Arrows

In 2X3 uur Passie-gesprek-sessies liet Anton vanuit zijn expertise mijn blinde vlekken zien. Na aanleiding van de JANE-test hebben we samen gespart over waarom zelf-bewustzijn zo belangrijk is. Ik ben flink door elkaar gehusseld. Door de scherpe recht-door-zee benadering van Anton heb ik inzicht gekregen in ‘het waarom’ en waarom ik zo vaak tegen mezelf aanloop.

Anton Frederiks is een scherpe ‘seer’. Een ras echte ondernemer met een hart van GOUD. Van harte aanbevolen!

Robin Visser

CEO – Digital Monks

Anton heeft ons team geholpen om ons individuele gedrag en onze individuele communicatievoorkeuren op een speelse manier te ontdekken. Iedereen vond het waardevol, interessant en erg leuk. Anton heeft veel humor, is zeer scherp en doet de sessies met veel plezier. Bedankt Anton. Zeker een aanrader!

Klazina Miedema

Designation

Anton heeft mij begeleid in mijn Jane-traject. Een super waardevol traject waarin ik veel inzichten heb gekregen over mijzelf. Waar ik van tevoren had gedacht mijzelf heel goed te kennen kwam ik erachter dat er nog veel meer in mij zit. Anton heeft mij goed en helder begeleid. Ik zou dit echt iedereen willen aanraden. Ik weet nu welke richting ik op wil en waar ik nog in kan groeien. Bedankt Anton!

Roland Zuidema

Directeur – De meerwaarde

Anton heeft mij op een heel positieve en inspirerende manier begeleidt. Hij heeft humor en weet goed aansluiting te maken. Ik heb er meer fysieke en mentale kracht door gekregen na een traject van drie maanden die ik op eigen kracht kon voortzetten. Topcoach!

Deborah Ypma-Voogd

Docent Nederlands – Maartenscollege

Aan de hand van de Janetest twee coachingsgesprekken gehad. Anton is grondig en overtuigend, met oprechte interesse voor jou als persoon. Erg nuttig voor mij was het inzicht in de combinatie van blinde vlek en compensatietalent. Heeft me uit een vicieuze cirkel gehaald. Zeker een aanrader!

Herman Wientjes

Grand-prix ruiter en trainer

Goed gemotiveerde enthousiaste man/trainer, die zich er serieus in verdiept waar het vlak ligt waar je coaching nodig hebt . Of dat zoals bij mij in de sportschool is of op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Een man die verder kijkt dan datgene wat jij aan de buitenkant laat zien .

Marlot Gabriëlle Lagendijk

Student Psychologie

Mijn ervaring was erg positief en fijn. Naast dat het heel erg interessant en helpend is om te weten waar jouw talenten liggen, is het ook een toevoeging om te weten hoe je deze kan toepassen op jouw dagelijks leven!

Maaike Hobbelman

Coach & Spreker

Een coach die je de waarheid verteld en je helpt bij het behalen van je persoonlijke doelen. Verder kan hij je goed helpen als je het even niet meer weet met je carrière en of je leven. Je komt er achter wat voor bijzondere talenten je eigenlijk hebt en leert ook over je blinde vlek en hoe nu eigenlijk het beste uit jezelf kan halen.

Meer reviews of aanbevelingen lezen?

Wil jij meer of andere reviews of aanbevelingen lezen, stuur me dan even een vrijblijvend berichtje!