Talenten de bouwstenen van succes

Coaching draait om persoonlijk inzicht, de eigen identiteit begrijpen is de eerste stap naar verbetering, groei of herstel. De Jane® Talenten Methodiek biedt een betrouwbare manier om de unieke identiteit te ontdekken op basis van talent.


Coaching
Identiteit
Talenten

Wat wordt er gemeten?

De JANE® meet natuurlijk talenten en de lens (bril) waarmee we naar onze omgeving kijken. Het meet niet alleen je talenten, maar ook je blinde vlekken en compensatie gedragingen. Wat er voor zorgt dat je meer inzicht krijgt in wie je bent, wat je kunt en wat bij jouw past.

Blinde Vlek

Je blinde vlekken zijn talenten die je structureer vergeet of vermijdt in te zetten.
Dit gebeurd wanneer we onder stress, druk of bepaalde emoties ervaren. Maar ook gewoon zomaar.. erg frustrerend dus..

Compensatie Gedrag

Je compensatie gedrag bestaat talenten die je in gaat zetten om de behoefte (waarin je blinde vlek niet voorziet) te compenseren. Wat resulteert in te veel inzetten van bepaalde talenten.

Kies voor een Talenten-pakket

Ontdek wie je bent, wat je kunt en wat je wilt! Start jouw persoonlijke ontwikkelingsreis!

Ontvang waardevol inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten en manier van werken

Anton heeft mij begeleid in mijn Jane-traject. Een super waardevol traject waarin ik veel inzichten heb gekregen over mijzelf. Waar ik van tevoren had gedacht mijzelf heel goed te kennen kwam ik erachter dat er nog veel meer in mij zit. Anton heeft mij goed en helder begeleid. Ik zou dit echt iedereen willen aanraden. Ik weet nu welke richting ik op wil en waar ik nog in kan groeien. Bedankt Anton!

Klazina

Ik heb een poosje geleden de Jane-test gedaan bij Anton en heb dit als positief ervaren! Een duidelijke uitleg en fijne gesprekken nadien, waardoor je weer nieuwe inzichten krijgt. Mooi om echt te kijken naar je talenten en hoe je ze nog beter of meer kan inzetten. Heel verhelderend en soms ook confronterend. Af en toe ook net even dat duwtje in de rug om een stapje verder te zetten of verder te denken. Van hieruit kan ik verder gaan kijken en ontdekken. Bedankt!

Annemieke

Aan de hand van de Janetest twee coachingsgesprekken gehad. Anton is grondig en overtuigend, met oprechte interesse voor jou als persoon. Erg nuttig voor mij was het inzicht in de combinatie van blinde vlek en compensatietalent. Heeft me uit een vicieuze cirkel gehaald. Zeker een aanrader!

Deborah