Ontdenk 

Jou identiteit en talenten

Waarom is het belangrijk om de unieke waarde en potentieel inzichtelijk te maken?

Voor onszelf

  • Je ontdekt welke talenten jij bezit en hoe jou combinatie van talenten leidt tot bepaalde prestaties, maar ook waar je door jou talenten tegen aan loopt.   

  • De evaluatie maakt inzichtelijk waar je ‘blinde vlek’ zit en laat zien hoe je dit met welke talenten compenseert.

  • Je krijgt een overzicht met daarin welke taken, verantwoordelijkheden en rollen bij je talenten passen.

Voor anderen

  • Hoe zou het zijn als iedereen op de werkvloer wordt ingezet op zijn of haar talenten?  

  • Wat zou er gebeuren als we onze waarde beter kennen en concreter communiceren in onze omgeving?

  • Ken de ander zoals hij werkelijk is en verwacht niet iets wat er niet in zit. 

Wij stimuleren en motiveren jou bij het verkrijgen van inzicht. Wanneer jij en jullie elkaar beter begrijpen, volgt er automatisch herstel, verbetering en groei. Zowel voor de individu als voor het collectief bieden wij waardevolle inzichten op het gebied van identiteit voor relaties, teams en organisaties.  Samen komen wij tot de kern van jou of jullie unieke identiteit!

De Jane methodiek heeft mij geholpen om meer te werken vanuit mijn eigen talent in plaats van vanuit gewenst of aangeleerd gedrag.  Wat ik tijdens mijn Jane bespreking ontdekte was voor veel mijn omgeving al jaren overduidelijk. Er was alleen niemand die er z’n vinger op kon leggen. Ik kwam erachter dat ik 9/10 zeer weinig of geen gebruik maakte van mijn andere talenten, ik compenseerde alles, met dat ene talent.. 

Een geweldige openbaring. Ik kreeg advies over hoe ik deze talenten het beste kon inzetten met mijn werk, in mijn relaties en voor mijn mezelf. Na mijn Jane© bespreking wist ik het zeker, deze investering was het meer dan waard!

- Deelnemer Jane

De Jane® methodiek brengt de natuurlijke talenten in kaart met behulp van een volwaardig psychologisch assessment (IQ test & vragenlijsten) en validatiegesprek. Onze natuurlijke talenten vormen de lens waarmee we naar onze omgeving kijken. Ze leggen de basis voor onze motivatie, vaardigheden en competenties. Talenten verklaren het “waarom” van wie we zijn, wat we kunnen en wat we willen. Dit inzicht brengt ons uit de verf in termen van unieke waarde en potentieel, klik hier voor meer uitleg over Jane.