Ontdek Jouw Gedragsstijl: DISC Training Inzichten

We willen je graag informeren over een aankomende DISC-training die binnenkort bij jullie bedrijf zal plaatsvinden. Deze training is bedoeld om je te helpen je communicatie, samenwerking en effectiviteit op de werkplek te verbeteren. Hieronder vind je meer informatie over de training:

Boost je Teamdynamiek: DISC Training en Talentenontwikkeling”

Ontdek DISC, een gedragsanalyse tool die je helpt je eigen gedragsstijl en die van anderen te begrijpen. Verbeter communicatie en samenwerking met collega’s en leer van de Krachtcoach hoe je de kleuren van het team optimaal benut. Klik voor meer informatie over DISC, de training en de masterclass over talenten op de werkvloer.

Wat is DISC?

DISC is een gedragsanalyse tool die gebaseerd is op de theorieën van psycholoog William Moulton Marston. Het helpt je om je eigen gedragsstijl en die van anderen beter te begrijpen en te analyseren. DISC staat voor Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Consciëntieusheid, de vier belangrijkste persoonlijkheidskenmerken die in de tool worden geëvalueerd.

Doel van de training

Het doel van de DISC-training is om je inzicht te geven in de verschillende gedragsstijlen en je te helpen effectiever te communiceren en samen te werken met je collega’s. Dit kan leiden tot minder conflicten, een betere teamdynamiek

Wat kun je verwachten van de dag?

De krachtcoach zal een presentatie geven over DISC en klassikaal de kleuren van het team bespreken, waarbij hij uitlegt hoe deze kleuren het best benut kunnen worden. Bovendien zal de coach een bondige masterclass verzorgen over het benutten van talenten op de werkvloer.