“3 maanden vanaf nu ben jij jezelf dankbaar..”

Onze aanpak

We beginnen niet direct met trainen, maar gaan eerst eens terug naar je verleden, kijken je sport-verleden en eventuele blessures en sluiten aan bij waar je gebleven was. 

We delen grote doel op in subdoelen en vieren onze dagelijkse succen. Voordat de cliënt het weet is hij of zij bij het gewenste resultaat! 

Tijdens de trainingen (route naar succes) bespreken we ook direct wat er moet gebeuren om het te behouden. Het is dus meer dan gewichten verplaatsen, je wordt aan het nadenken gezet. Het gaat over jou succes-killers en benodigde nieuwe gewoontes om dit succes vast te houden! 

De work-out bestaat uit de training welke gericht is op de het behouden of bevorderen van de algemene gezondheid.

Het CLUSK programma bestaat uit specifieke oefeningen gericht op het verbeteren van de Coördinatie – Lenigheid – uithoudingsvermogen – Snelheid – Kracht.

Het core-programma bestaat uit het een uitbreiding en toevoeging op de bestaande work-out met de focus op het onderhouden en verbeteren van de samenwerkingen tussen de (kleinere) spiergroepen.  

Tijdens fysio plus sluiten de oefeningen aan bij het lopende programma van de fysio en zullen en zal er aanvullende oefeningen toegevoegd worden aan het trainingsschema.

Met voeding-supps voorzien wij in pre- en post-worksout supplementen welke energie, herstel en ontwikkeling in jou traject bevorderen.

Hiermee wordt niet alleen de letterlijke weegschaal bedoeld, maar ook de mentale en fysieke gesteldheid.

Zijn verhaal

Anton werkt tijdens zijn studies Fitness Health & Management verschillende bewegingsprogramma’s uit. 

Tijdens de samenwerkingen met o.a. SC-Heerenveen, Nederlands Kampioen Fierljeppen Oane Galama, Suzanne Schulting, Wereld Kampioen op de 1000 meter Suzanne Schulting en prof voetballer Hakem Ziech. 

Naast zijn jarenlange begeleiding en samenwerkingen in de top sport was Anton zette Anton zich bij een fysiopraktijk in voor hersteltrajecten bij patienten na een ongeval, operatie of aangeboren afwijking. 

Ook heeft hij in de jaren 2011 t/m 2020  techniek en conditie traning verzorgd aan recranten en de nieuwe generatie (top) sporters en profesionele atleten

KERNWAARDEN KrachtCoach

100% Maatwerk

Iedereen wil resultaten, maar dat kan in elke levensfase wat anders inhouden. Onze coaches ontwikkelen op basis van jou vertrekpunt een schema compleet aangesloten op jou lichaam. 

Voor zowel de hartpatiënt als de (top)sporter

Bij de een gaat om het om langzaam opbouwen van basisbewegingen en bij de andere gaat het om een sport specifiek trainingschema afgestemd op je niveau en kunnen. 

Experts als personal trainers

Onze trainers hebben niet alleen een theoretische deskundidheid, maar zijn zelf ex-topsporters en of profesionele altheten. 
Ervaring in de fysio-wereld als bij de olympische wereld top. 

Voorbeeld work-out:

Voor dat je begint

  • Weegmoment 
  • Beoordeling van je dag en gewoontes 
  • Inschatting/bepaling van training 

Tijdens 

  • Continu in verbinding met je gevoel
  • Training op hartslag

Na de training  

  • Evaluatie en nabespreking van training 
  • Aanpassingen voor volgende training