Maaike is een bedreven coach en kan goed haar eigen potje koken! Zij studeerde Reclame, Presentatie en Communicatie aan het Cibab (2003 – 2007) en was na een 3 jarige studie aan de Poilitieacademie (2010-2013) 7,5 jaar vrijwilliger bij de Politie. Ook was zij meerdere jaren actief geweest in de backoffice en sales, en weet als geen ander waar teams behoefte aan hebben. 

Haar aanpak is persoonsgericht, doortastend en doelgericht. Inspiratie en activatie gaan hand in hand en leiden uiteindelijk tot transformatie. Zij haalt met alle mogelijke energie het goud in je naar boven zodat jij je talenten optimaal gaat benutten.  

KrachtCoach - Maaike Hobbelman

Grensverleggend - Alert - Behulpzaam

'Haast u langzaam'

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je ons beter wilt leren kennen voordat je investeert. 
Daarom moedigen we je aan om ons vrijblijvend een berichtje te sturen.. 

App ons

Hij geniet van filosoferen, heeft een Spotify-premium account en was in een ver verleden breakdancer en dansdocent.  Je zult hem niet snel betrappen op paniek of zonder bezigheden. 

In een organisatie zet Anton aan tot actie is innovatief en vertegenwoordigt de organisatie graag naar buiten toe. Hij houdt van uitdagingen en is vasthoudend. Hij is een zelfstarter en inventief in het oplossen van problemen. Hij brengt de status-quo ter sprake en motiveert anderen doelen te halen.

Wat hij niet prettig vind is als je neerbuigend tegen hem praat, overbodige informatie geeft of onpersoonlijk, oordelend of te taakgericht bent.

KrachtCoach - Anton Frederiks

Beheerst - Richtinggevend - Doortastend