Boost building dreamteams

In een ochtend of middagsessie dompelen onze coaches je onder in de wereld van teambuilding- positiviteit en actie.

 

 Kan jouw team/bedrijf wel een boost gebruiken?

 

Ga voor dat dreamteam

Krachtcoach  is erop gericht het beste uit mensen te halen. In onze boost sessies zul je merken dat de sfeer in het team veranderd

Coaching voor coaches

Krachtcoach is er niet alleen voor investeerders, ondernemers en managers, maar ook voor coaches. 

Wat kun je verwachten?

Met een goed team kom je verder

 Leer je collega’s kennen

Met passie en plezier

Zonder plezier geen passie en zonder passie geen perfectie. Je moet veliefd zijn of weer verliefd worden op je werk. 

 

Onze motivatie: jouw groei

Jij verlangt naar groei – niet alleen voor jezelf, maar ook voor je hele onderneming. Je wilt de status quo ontstijgen en nieuwe hoogten bereiken. Het goede nieuws is: dat is haalbaar. Het ‘slechte’ nieuws: Het gaat niet vanzelf. Maar eigenlijk is óók dat goed nieuws. Ontdek waarom. 

Voor wie is het geschikt?

Krachtcoach is er voor iedere ondernemer die zijn persoonlijke capaciteit wil vergroten. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. De krachtcoach vertelt je daarom niet alleen wat je graag wilt horen, maar vooral wat je moet horen. Het is iemand die je niet ‘spaart’als het aankomt op je schaduwkanten.  Bovendien daagt hij je uit om altijd exponentieel te denken.

Stilstand is in onze ogen achteruitgang. Krachtcoach gaat dan ook voor dynamisch leiderschap, vanuit de gedachte dat niet alleen de ondernemer in jou, maar ook je sociale (werk)omgeving en je relaties er baat bij hebben als jij gericht bent op het vergroten van je capaciteit!

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Bij Krachtcoach zien we succes niet als iets wat in geld (of geluk) valt uit te drukken. Succes is trots kunnen zijn op wie je bent en wat je hebt bereikt. Op de positieve invloed die jij uitoefent op je omgeving.

Dan is succes opeens géén vies woord meer, maar iets om te kunnen vieren. Want niet alleen jij, maar jouw hele omgeving plukt daarvan de vruchten. Maar waar begint dat?

1. Reset

Het is essentieel om voordat je begint met één van onze programma’s de reset-knop in te drukken. We onderzoeken wat je doet en waarom. Inderdaad: we gaan op zoek naar wat jou drijft – definiëren je DNA. Vanuit dat startpunt focussen we op wat jij moet doen om een betere focus te krijgen.

2. Focus

Nadat je fase 1 hebt doorlopen, ben je in staat prioriteiten te stellen die passen bij de doelen waar jij op moet focussen. Wij helpen je met een planner, logboek en dagelijkse online inspiratiesessies. Je legt nieuwe gedachtepatronen aan in je denken (cognitieve herstructurering) die uiteindelijk terug te zien zijn in je gedrag. 

3. Regeer

Nadat je hebt scherpgesteld wat je moet doen, gaat het om de strijd tussen je gevoel en verstand. Dat wat je soms niet wilt doen, doe je. Dat is geen vraag, maar een verstandelijke keus. In deze fase reken je af met elke vorm van uitstelgedrag. Dit is de fase waarin jij je agenda gaat beheersen in plaats van andersom.

4. Commiteer

De leiding voor een moment nemen is niet zo moeilijk, maar jezelf blijvend uitdagen is het doel. Je nieuwe gewoontes moeten patronen worden. Laat niets over aan het toeval. Dit is de fase waarin je reflecteert op je groeiproces en langetermijndoelen stelt die jou helpen je nieuwe patronen te internaliseren. 

Kies het pakket wat je nodig hebt! 

Level I

In het level 1 programma  leer je wat ervoor nodig is en wat erbij komt kijken om succesvol te zijn over jouw leven en organisatie(s). 

vanaf €2.499,- excl. btw

Level II

Er zijn levels, tijdens level 2 ga jij met je coach programmeren  wat nodig is en succesvol leven en organisatie(s). 
– succes is een keuze

vanaf €4.499,- excl. btw

 Level III

Wil jij alles uit je investeringen halen? Dan is het level 3 programma iets voor jou gemaakt.  Het is extreem, maar dat past bij jou. 

vanaf  €9.999,- excl. btw

Over KrachtCoach

Succes wordt geboren waar mensen élke. ochtend. opnieuw. de keuze maken om het beste van hun dag te maken. Excellentie moet de norm worden. ‘Goed genoeg’ wordt uit het woordenboek geschrapt. Succes begint dus met een keuze. Met een besluit. Krachtcoach helpt daarbij. Mensen die de wereld veranderen zijn niet besluiteloos. En daarom staat ook een krachtcoach elke. ochtend. opnieuw. stand-by om je uit te dagen je dag tot een succes te maken.

De vraag waar het écht om draait is deze: Ben jij een thermometer of een thermostaat?  Of, anders geformuleerd: bepaal jij de cultuur of word je er alleen maar door beïnvloed? Een leider gaat voorop in het creëren van de gewenste cultuur. Hij is de ‘afdruk’ van de cultuur die hij wil zien. Inderdaad: meelopers kunnen hun koffers wel pakken.

Wat onze cliënten zeggen:

“Anton Frederiks is een geweldige ondernemer, vol passie en met veel goede ideeën. Ik heb Anton leren kennen tijdens mijn stage periode. In dit jaar heb ik veel van Anton geleerd, op zakelijk maar ook op persoonlijk gebied. Anton is de persoon die altijd voor je klaar staat ongeacht het tijdstip, onderbouwd zijn mening grondig en zal niet oordelen over anderen”. – 

Renee Agterhuis, student Fysiotherapy bij Hanzeschool Groningen.

“Anton is een echte ondernemer die weet waar hij over praat. Hij is een pro in zijn vakgebied en dat heeft hij bij veel mensen al bewezen. Het leuke aan hem is ook dat hij een inspirerende gast is en dat hij alles durft te zeggen. Die eigenschappen zetten hem goed op de kaart bij veel mensen. Super commercieel, veel humor, kennis en het zou mij niks verbazen als hij een aankomende marktleider wordt”.  

Robin Visser, oprichter managerdirect.nl

Neem een besluit en contact ons!