Investeer in talent

Het ontwikkeltraject dat zorgt voor meer inzicht, begrip en resultaat. Krijg zicht op je blinde vlekken en haal het beste uit je organisatie, team en jezelf.

Voor onszelf

  • Ontdek welke talenten je bezit en hoe jouw combinatie van talenten leidt tot bepaalde prestaties, maar ook waar je door jouw talenten tegen aan loopt.

 

  • De evaluatie maakt inzichtelijk waar je ‘blinde vlek’ zit en laat zien hoe je dit met welke talenten compenseert.

 

  • Je krijgt een overzicht met daarin welke taken, verantwoordelijkheden en rollen bij je talenten passen.

Voor onze omgeving

  • Hoe zou het zijn als iedereen op de werkvloer wordt ingezet op zijn of haar talenten?

 

  • Wat zou er gebeuren als we onze waarde beter kennen en concreter communiceren in onze omgeving?

 

  • Ken de ander zoals hij werkelijk is en verwacht niet iets wat er niet in zit.

EFFECT


Unieke Waarde

Ontdek-begrijp-verhoog je eigen waarde. En laat zien waarom jij met jouw combinatie van talenten uniek bent en hoe je deze het beste kunt inzetten


Inzicht

Inzicht in je talenten en niet talenten en antwoord op vragen als – Waarom gebeurd dit – Hoe ga hier ik mee om – Wat past bij mij..


Vicieuze Cirkel

Inzicht en uitleg over jouw blinde vlek en bijhorend compensatie gedrag. Zodat je weet wat je moet doen om tot de gewenste verandering te komen

 

WERKWIJZE

Maken van het assessment 

Bij deze test kun je niet goed of fout zitten, want het gaat om het in kaart brengen van jouw talenten, en dus per definitie goed. Duur test 45 a 60 minuten. 

Validatie interview 

Tijdens het validatie interview ga je 15 hoofdstukken van je leven bij langs. Langs de rollen van jou leven gaan we zoeken naar patronen en verlangens. Hierbij ben jij als gesprekspartner altijd leidend en past de coach indien nodig de uitslag aan.

 

Terugkoppeling van uitslag 

In de bespreking van de bevinden zowel in de uitslag van de assessment als de validatiegesprek krijg je alle mooie inzichten terug op je boordje. Je komt erachter waarom dingen altijd liepen zoals ze liepen en krijgt een passend coach aanbod.

 

Coaches aan het woord

Anton heeft mij begeleid in mijn Jane-traject. Een super waardevol traject waarin ik veel inzichten heb gekregen over mijzelf. Waar ik van tevoren had gedacht mijzelf heel goed te kennen kwam ik erachter dat er nog veel meer in mij zit. Anton heeft mij goed en helder begeleid. Ik zou dit echt iedereen willen aanraden. Ik weet nu welke richting ik op wil en waar ik nog in kan groeien. Bedankt Anton!
Klazina M.

Mijn ervaring was erg positief en fijn. Naast dat het heel erg interessant en helpend is om te weten waar jouw talenten liggen, is het ook een toevoeging om te weten hoe je deze kan toepassen op jouw dagelijks leven!
Marlot G.

Aan de hand van de Janetest twee coachingsgesprekken gehad. Anton is grondig en overtuigend, met oprechte interesse voor jou als persoon. Erg nuttig voor mij was het inzicht in de combinatie van blinde vlek en compensatietalent. Heeft me uit een vicieuze cirkel gehaald. Zeker een aanrader!
Deborah V.

Goed gemotiveerde enthousiaste man/trainer, die zich er serieus in verdiept waar het vlak ligt waar je coaching nodig hebt . Of dat zoals bij mij in de sportschool is of op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Een man die verder kijkt dan datgene wat jij aan de buitenkant laat zien
Herman W.

Een duidelijke uitleg en fijne gesprekken nadien, waardoor je weer nieuwe inzichten krijgt. Mooi om echt te kijken naar je talenten en hoe je ze nog beter of meer kan inzetten. Heel verhelderend en soms ook confronterend. Af en toe ook net even dat duwtje in de rug om een stapje verder te zetten of verder te denken. Van hieruit kan ik verder gaan kijken en ontdekken. Bedankt!
Annemieke R.

Erg veel inzichten gekregen door de coaching van Anton! Hij neemt erg de tijd voor je en kan alles goed in perspectief laten zien. Zeer tevreden 👌🏼
Angela K.