Ontdenk 

Jou identiteit en talenten

Waarom is het belangrijk om de unieke waarde en het potentieel inzichtelijk te maken?

Voor onszelf

  • Je ontdekt welke talenten jij bezit en hoe jouw combinatie van talenten leidt tot bepaalde prestaties, maar ook waar je door jouw talenten tegen aan loopt.   

  • De evaluatie maakt inzichtelijk waar je ‘blinde vlek’ zit en laat zien hoe je dit met welke talenten compenseert.

  • Je krijgt een overzicht met daarin welke taken, verantwoordelijkheden en rollen bij je talenten passen.

Voor anderen

  • Hoe zou het zijn als iedereen op de werkvloer wordt ingezet op zijn of haar talenten?  

  • Wat zou er gebeuren als we onze waarde beter kennen en concreter communiceren in onze omgeving?

  • Ken de ander zoals hij werkelijk is en verwacht niet iets wat er niet in zit. 

Wij stimuleren en motiveren jouw bij het verkrijgen van inzicht. Wanneer jij en jullie elkaar beter begrijpen, volgt er automatisch herstel, verbetering en groei. Zowel voor de individu als voor het collectief bieden wij waardevolle inzichten op het gebied van identiteit voor relaties, teams en organisaties.  Samen komen wij tot de kern van jouw of jullie unieke identiteit!

Particulieren 

Bij dit coachpakket verzorgd KrachtCoach de ‘Jane Talenten Rapportage’ of ‘Jane Talenten & Gaven Rapportage’

Je krijgt inzichten in je talenten en legt de blinde vlek & werking van jouw compensatietalent. Je start met het validatie gesprek en eindigt met een coachsessie om te ontdekken wat je moet doen om je unieke bestemming te bereiken

Business & HR

Bij dit coachpakket verzorgd KrachtCoach de ‘Jane Functie Rapportage’ & ‘Jane Teamrollen rapportage + ‘Jane Talenten Rapportage ‘.

Je krijgt inzichten in je talenten en uitleg over je blinde vlek & werking van jouw compensatietalent.  Je start met het validatie gesprek en eindigt met een coachsessie met een actieplan.

Daarnaast ga je in op je ontwikkelpotentie en worden de functie en teamrollen rapportage besproken en geeft onze coach een HR advies.

De Jane methodiek heeft mij geholpen om meer te werken vanuit mijn eigen talent in plaats van vanuit gewenst of aangeleerd gedrag.  Wat ik tijdens mijn Jane bespreking ontdekte was voor veel mijn omgeving al jaren overduidelijk. Er was alleen niemand die er z’n vinger op kon leggen. Ik kwam erachter dat ik 9/10 keer zeer weinig of geen gebruik maakte van mijn andere talenten, ik compenseerde alles, met dat ene talent.. 

Een geweldige openbaring. Ik kreeg advies over hoe ik deze talenten het beste kon inzetten met mijn werk, in mijn relaties en voor mijn mezelf. Na mijn Jane© bespreking wist ik het zeker, deze investering was het meer dan waard!

- Deelnemer Jane

De Jane® methodiek brengt de natuurlijke talenten in kaart met behulp van een volwaardig psychologisch assessment (IQ test & vragenlijsten) en validatiegesprek. Onze natuurlijke talenten vormen de lens waarmee we naar onze omgeving kijken. Ze leggen de basis voor onze motivatie, vaardigheden en competenties. Talenten verklaren het “waarom” van wie we zijn, wat we kunnen en wat we willen. Dit inzicht zorgt ervoor dat jij goed uit de verf komt in termen van unieke waarde en potentieel.