Krachtcoach in beweging 

De coach voor verandering 

Samen doorbreken we patronen 

Ga voor optimaal leiderschap

“Krachtcoaching is erop gericht het beste uit elke deelnemer te halen. In de eerste sessie beleef je direct waarom en hoe het werkt”.  

Coaching voor coaches

“Krachtcoach is er niet alleen voor investeerders, ondernemers en managers, maar ook voor coaches”. 

Focus op je doelen

Zonder doel kun je niet succesvol zijn.. Maar daar heb je wel visie met focus voor nodig. We stellen niet alleen prio’s we zorgen ervoor dat we ze afronden.

Met een coach bereik je meer

Alleen kun je veel doen, maar een coach ziet de dingen van je schaduwkant en je blinde vlek(ken) en zorgt ervoor dat jij hiermee afrekent 

Met passie gaan we te werk

Zonder plezier geen passie en zonder passie geen perfectie. Je moet veliefd zijn of weer verliefd worden op je werk. Dan sta je op met zin om je dag te gaan leiden! 

Dagelijks 

1. Mindset 
2. Planner 
3. Logboek
4. Dagelijks overleg

 

Start 
1. Overzicht creëren 
2. Competenties scan

 

Wekelijks

 1. Evaluatie 

Maandelijks

 1. Levensbeoordeling 
2. Doelen stellen 
3. Evaluatie 

Jaarlijks

1. Reset 
2. PVA 
3. POP 
4. Evaluatie
5. Doelen stellen 

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Bij Krachtcoach zien we succes niet als iets wat in geld (of geluk) valt uit te drukken. Succes is trots kunnen zijn op wie je bent en wat je hebt bereikt. Op de positieve invloed die jij uitoefent op je omgeving. Dan is succes opeens géén vies woord meer, maar iets om te kunnen vieren. Want niet alleen jij, maar jouw hele omgeving plukt daarvan de vruchten. Maar waar begint dat?

1. Reset

Het is essentieel om voordat je begint met één van onze programma’s te ressetten. Te kijken wat je doet en waarom je het doet. Vanuit daar gaan we focussen wat je wilt en moet doen om jou leven te leiden zoals je dit wilt. 

2. Focus

Nadat je vrij bent om te denken (reset) ben je in staat prioriteiten te stellen die passen bij de doelen waar jij je op wilt en moet focussen. 

3. Regeer

Nadat je hebt scherp gestelt wat je wilt en moet doen. Gaat het om de strijd tussen je gevoel en verstand. Het geen wat je soms niet wil doen gewoon uit te voeren (ACTIE). Kill je uitstel gedrag. 

4. Commiteer

De leiding voor één moment nemen is één, aan de leiding blijven wat anders. Je nieuwe gewoontes moeten partronen worden. Laat niets over aan toeval.

Kies het pakket wat je nodig hebt! 

5 dagen coaching

In deze 5 dagen leer je wat er voor nodig is en bij komt kijken om succesvol leider te zijn over jou leven en organisaties. 

Meer info

€2.499,- excl. btw

14 dagen coaching

Tijdens de 14 dagen leer je niet alleen wat nodig is, maar zal je in week 2 ook de diepere laag ontdekken van de gewenste verandering 

Meer info

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Donec sollicitudin molestie malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

€4.499,- excl. btw

40 dagen coaching

Tijdens de 40 dagen kies je voor een complete transformatie en met de motivatie van een coach ben je compleet veranderd na dag 40. 

Meer info

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Donec sollicitudin molestie malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

€9.999,- excl. btw

Over KrachtCoach

Succes wordt geboren waar mensen élke. ochtend. opnieuw. de keuze maken om het beste van hun dag te maken. Excellentie moet de norm worden. ‘Goed genoeg’ wordt uit het woordenboek geschrapt. Succes begint dus met een keuze. Met een besluit. Krachtcoach helpt daarbij. Mensen die de wereld veranderen zijn niet besluiteloos. En daarom staat ook een krachtcoach elke. ochtend. opnieuw. stand-by om je uit te dagen je dag tot een succes te maken.

De vraag waar het écht om draait is deze: Ben jij een thermometer of een thermostaat?  Of, anders geformuleerd: bepaal jij de cultuur of word je er alleen maar door beïnvloed? Een leider gaat voorop in het creëren van de gewenste cultuur. Hij is de ‘afdruk’ van de cultuur die hij wil zien. Inderdaad: meelopers kunnen hun koffers wel pakken.

Wat onze cliënten zeggen:

“Anton Frederiks is een geweldige ondernemer, vol passie en met veel goede ideeën. Ik heb Anton leren kennen tijdens mijn stage periode. In dit jaar heb ik veel van Anton geleerd, op zakelijk maar ook op persoonlijk gebied. Anton is de persoon die altijd voor je klaar staat ongeacht het tijdstip, onderbouwd zijn mening grondig en zal niet oordelen over anderen”. – 

Renee Agterhuis, student Fysiotherapy bij Hanzeschool Groningen.

“Anton is een echte ondernemer die weet waar hij over praat. Hij is een pro in zijn vakgebied en dat heeft hij bij veel mensen al bewezen. Het leuke aan hem is ook dat hij een inspirerende gast is en dat hij alles durft te zeggen. Die eigenschappen zetten hem goed op de kaart bij veel mensen. Super commercieel, veel humor, kennis en het zou mij niks verbazen als hij een aankomende marktleider wordt”.  

Robin Visser, oprichter managerdirect.nl

Neem een besluit en contact ons!